Wij zijn op zoek naar jouw energie!

Voor onmiddellijke indiensttreding zijn wij op zoek naar een ervaren Projectingenieur (m/v) ter versterking van het Linea Trovata Eco team!

Linea Trovata Eco, partner van de Linea Trovata groep, is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het uitwerken van oplossingen in milieu- en energietechnieken. Voor ondersteuning in de bouw van turn-key mestdrooginstallaties zoeken wij een ervaren projectingenieur. Bekijk hier de volledige functieomschrijving.

LTs Move op het autosalon. Maak een ritje met de Vectrix VX-2!

Zeg niet zomaar elektrische scooter tegen de Vectrix VX-2. Het is namelijk een hoogkwalitatief product, zowel naar ontwerp als naar uitvoering. Hij rijdt erg prettig, accelereert behoorlijk pittig en laat zich bovendien haarscherp sturen. De twee batterijen zijn zeer laag en naar voren geplaatst, waardoor je nauwelijks zijn gewicht van 234 kg voelt.

Zin om een ritje te maken met de enige echte Vectrix VX-2? Benieuwd of een elektrisch voertuig echt zo weinig geluid maakt als men beweert? Aarzel niet en kom het met je eigen ogen en oren beleven op het 89ste Auto- en Motorsalon in Brussel. In Paleis 2 is een speciaal aangelegde piste van meer dan 1.200 m² beschikbaar. Hier kan je 10 minuten meerijden met een elektrische auto en een ritje maken met de enige echte Vectrix VX-2.

Meer informatie over de Vectrix kan je bekomen bij LTs Move, aanwezig in paleis 4 op stand 4.12 van Philco nv, internationale invoerder en verdeler van 100% elektrische voertuigen.

LTs Move: nieuwe divisie groene mobiliteit

Vectrix

Een nieuw jaar, een nieuwe start. En dat heeft de divisie groene mobiliteit van Linea Trovata goed begrepen. LTs Move wordt de exclusieve importeur voor VECTRIX VX-2 in geheel Europa.

VECTRIX is in 1996 gestart met de ontwikkeling van een volledig elektrisch aangedreven motorscooter die men in 2006 in de EU geïntroduceerd heeft. Het is een hoogwaardig product en de enige, wereldwijd, in zijn soort. Revolutionair is de mogelijkheid tot het opwekken van energie door gebruik te maken van de remcapaciteit van de elektromotor. Dit vindt plaats door de gashendel in tegengestelde richting te draaien waardoor de motor krachtig remt en de opgewekte energie de accu’s ingaat. Dit is een gepatenteerde techniek die men alleen bij de VECTRIX tegenkomt.


Exclusieve verdeler van VX-2

LTs Move heeft de exclusieve rechten voor de verdeling van de nieuwe scooter VECTRIX VX-2 in geheel Europa. De VX-2 is een scooter met een maximumsnelheid van 25 of 45 km/u geschikt voor een grotere doelgroep. Ook op deze machine wordt, en dit is een doorbraak in de scooterwereld, de gepatenteerde VECTRIX-remtechniek toegepast.

LTs Move vormt een uitstekende aanvulling op het ruime productassortiment van duurzame energieoplossingen van Linea Trovata. Zowel de VECTRIX VX-1 en VECTRIX VX-2 zullen deel uitmaken van de LTs Move producten.